VNU

Vragen?
Bel 030 295 29 99 of stuur ons een mail.

Binnenkort meer acties!

Het wordt weer leuk in de bouw! Om deze boodschap kracht bij te zetten, trekt de BouwBeurs het hele land door met feestelijke acties. Van bouwplaats tot bouwmarkt en bouwbedrijf: we maken er een feestje van. Deze zomer namen honderden bouwers deel aan de BouwBeurs dartwedstrijd en Facebook-actie. Dit najaar trekken we wederom het land in, dus hou ons in de gaten! Misschien rijden de BouwBeursBabes straks bij jou voor...

Volg ons op Facebook en Twitter

Zorg dat je helemaal op de hoogte blijft en volg de BouwBeurs op Facebook en Twitter. Tweet je zelf? Met de hashtag #leukindebouw laat je zien dat ook jij de bouw weer leuk maakt! Samen maken we ons sterk.

Resultaten zomeractie

Van 19 mei t/m 2 juni bezochten de BouwBeursBabes 33 bouwplaatsen, 13 bouwmarkten en 25 bouwbedrijven door het hele land. Van Noord-Brabant tot Friesland en van Overijssel tot Limburg: bouwers uit heel Nederland werden verrast met een vrolijk bezoek. 241 bouwers deden mee aan de landelijke dartactie, waarin een topscore werd gegooid van 259 punten. De populairste foto op Facebook wist 152 likes te verzamelen.Interesse in exposeren op de BouwBeurs?

Leuk maken we het samen. Jij doet toch ook mee? Alleen met jouw hulp kunnen we de bouw weer leuk maken. Wacht dus niet langer en wordt exposant op de BouwBeurs. Bel 030 295 29 99 of stuur ons een mail. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.
Contactgegevens »

Over de BouwBeurs

De BouwBeurs is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw. Hier vind je de nieuwste producten, probeer je zelf de laatste technieken uit en ontmoet je al je collega’s. Dat wil je niet missen! De volgende BouwBeurs vindt plaats van 9 t/m 13 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.
Bezoek de website van de BouwBeurs »

Klik hieronder op een foto voor een grotere weergave.